INDEX | BOOKMARK | TELL A FRIEND

Risi - Chat

Chat Shqiptar

Kemi shtuar 12 dhoma biseduese shqiptare te reja, ne te cilat mundeni te kyceni sipas deshires dhe te bisedoni shqipetar nga ter bota kudo qe jane.

Keto jan dhomat shqiptar:+ Albanian Chat
+ AlbaChat Chat
+ Albasoul Chat
+ Dardania Chat
+ Fajtori Chat
+ Kosova Chat
+ Riniachat Chat
+ RadioShqio Chat
+ RTK Koha Chat
+ Shqiperia Chat
+ Takohu Chat
+ Kafeneja Chat


Si te shtohen chate/dhoma tjera !?

Me kontaktoni [ ketu ] duke treguar per cilin chat behet fjal dhe ne do e vendosim ate.

Emërtimet:

Risi - Radio Shqip

Radio Shqip

Kemi shtuar 22 radio kanale shqiptare te reja, te cilat mundeni te i ndegjoni sipas deshires. Keto radio jane:

+ Radio Ardhmeria
+ Radio Alba
+ Radio Deqani
+ Radio Doninet
+ Radio Goni Online
+ Radio Gjakova
+ Radio Kaqaniku
+ Radio Knaqu
+ Radio Klina
+ Radio Kosovarja
+ Radio Lindi
+ Radio Mitrovica
+ Radio Mpuq+ Radio Pavarsia
+ Radio Prizreni
+ Radio Rahoveci
+ Radio Rinia Prilep
+ Radio Rrapi
+ Radio Shqiponja
+ Radio Vendlindja
+ Radio Viktoria
+ Radio Zeri i Arberit


Si te shtohen radio tjera !?

Me kontaktoni [ ketu ] duke treguar per cilin radio behet fjal dhe ne do e vendosim ate.

Emërtimet:

Risi - Filma Shqip

Filma Shqip

Kemi shtuar nje kategori te re "Filma Shqip" nen opcionin [Mediat] te cilat mundeni t'i shikoni sipas deshires. Per momentin ju ofrohen 25 filma shqiptare te ndryshme mirepo mbas kohes do t'i shfaqemi edhe disa filma te tjera... shprehsojme qe do te ju pelqejne.

Emërtimet:

Risi - Lojra & Games

Lojra & Games

Kemi shtuar edhe disa lorja te reja per ju, sic per moshen e ri poashtu per te rriturit. Thjesht klikoni ne [ Lojra ] dhe do i shifeni 4 kategori ne te cilat mundeni te gjeni lorja te ndryshme sipas deshires.

Megjitheate, sipas kohes do te shtohen edhe lorja te tjera...

Emërtimet:


Radio Shqiptare
 
Radiot Argetuese      
       
+ Radio Albana + Radio AlbaHipHop + Radio AlbaRadio + Radio Apterusha
+ Radio Arta + Radio Bekinet + Radio Besa + Radio Bledi
+ Radio Dardania + Radio Dashuria + Radio Dedi 24 + Radio Diaspora
+ Radio Diaspora Live + Radio Dodona + Radio Drenasi + Radio Drenica
+ Radio Dukagjini + Radio EcMekohen + Radio Emigranti + Radio Fama
+ Radio Focus + Radio Gurbeti + Radio HaniElezit + Radio Haracina
+ Radio Helix + Radio Iliria + Radio Jeta + Radio Jehona
+ Radio Kalaja + Radio Kfor + Radio Koha + Radio Kosova Lire
+ Radio KosovaNet + Radio Llapi + Radio Marimanga + Radio Melosi
+ Radio Merlini + Radio Pendimi + Radio Pilatus + Radio Plus2Radio
+ Radio Pozherani + Radio Presheva + Radio Projekti + Radio Rikishow
+ Radio Rinia + Radio Sharri + Radio Top Albania + Radio Top Tetova
+ Radio Urban FM + Radio ValaRinore + Radio Vati + Radio Viciana
+ Radio Visari + Radio Vizioni + Radio Vushtrria + Radio Zeri i Shtimes
       
Radiot Islame      
       
+ Radio Audionur + Radio Islame + Radio Pendimi + Radio Perendimi
         

Radio Shqip on Facebook
 

Information & Help

Copyright © Radiot Shqiptare
Ndegjoni të gjithat Radiot Shqiptare Live 24 Ore ne Internet: Radio Shqip Live AlbaLove, AlbMuzika, Jeta, Koha, Marimanga, Dugagjini, Albaner, Vati, Visari, Toetova, Radio Shqip - Radip Shqiptare - Radio Online Music Shqip, Ndegjo muzike shqip ne internet, Music MP3, Hip Hop, Remix DJs, Hosting & Domains, Online Games, Casino Online, Rap MUSIC, Buy host and domain, Radio Alb Radio Albaner Radio AlbaLove Radio AlbMuzika Radio AlbRadio Radio Ateda Radio Atdheu Radio BlueSky Radio Dashuria Radio Dëshirat Radio Dardania Radio Diaspora Radio Drenasi Radio Dugagjini Radio Haraçina Radio Jeta Radio Koha Radio Kosova Radio KosNet Radio Llapi Radio Marimanga Radio Melosi Radio Rinia Radio Shqiperia Radio FM 98 Tetova Radio Top Tetova Radio TetovaOnline Radio Vati Radio Visari Radio Haracina, Radio AlbaLove Radio AlbMuzika Radio Ateda Radio Albaner Radio Albradio Radio Atdheu Radio BlueSky Radio Dardania Radio Dashuria Radio Dashurija Radio Diaspora Radio Dugagjini Radio Drenasi Radio Haracina Radio Jeta Radio Koha Radio KosNet Radio Kosova Radio Llapi Radio Melosi Radio Rinia Radio Shqiperia Radio 98Tetovë Radio Vati Radio Visari Radio Marimanga Radio Alb, Windows Vista Programs, Antivirus, Spyware remover, Insurance Company, Earn Money Online, Cash Money, Life Insurance, Blind Date Online Dates Radio Shqip Radip Shqiptare Radio Online Music Shqip, ndegji muzike shqip, Cheap Domains, Buy Hosting and Domains, IP/TCP, Routers IP, Static IP, Kosova, Albanian, Prishtina, Radio Alb Radio Albaner Radio AlbaLove Radio AlbMuzika Radio AlbRadio Radio Ateda Radio Atdheu Radio BlueSky Radio Dashuria Radio Dëshirat Radio Dardania Radio Diaspora Radio Drenasi Radio Dugagjini Radio Haraçina Radio Jeta Radio Koha Radio Kosova Radio KosNet Radio Llapi Radio Marimanga Radio Melosi Radio Rinia Radio Shqiperia Radio FM 98 Tetova Radio Top Tetova Radio TetovaOnline Radio Vati Radio Visari Radio Haracina, Radio AlbaLove Radio AlbMuzika Radio Ateda Radio Albaner Radio Albradio Radio Atdheu Radio BlueSky Radio Dardania Radio Dashuria Radio Dashurija Radio Diaspora Radio Dugagjini Radio Drenasi Radio Haracina Radio Jeta Radio Koha Radio KosNet Radio Kosova Radio Llapi Radio Melosi Radio Rinia Radio ShqiperiA Radio 98Tetovë Radio Vati Radio Visari Radio Marimanga Radio Alb, Radio Shqip nga Kosova Radio Haraqina, Radio Helixi Radio Globi Radio Mitrovica Radio Drenica Radio Vicijana Download MP3s, DJ Mix, DJ Remixes, DJ Blunt, Listen to MP3 Music, HipHop, Eminem, 50 Cent, Download 50 Cent Songs, Download Songs, Listen Songs, Prishtina, Kosova, Free Hosting, Webhosting at cheap prices... get domain at low price including webhosting, want to build web site? buy domain.. buy web host, win money! Cheap Domains and Hosting, wINDOWS MEDIA PLAYER, REAL ONE PLAYER Windows Vista Programs, Antivirus, Spyware remover, Insurance Company, Earn Money Online, Cash Money, Life Insurance, Blind Date Online Dates Google Programs Scripts, Radio Shqip Toolbar Radio Shqip Toolbar Radio Shqip Toolbar