INDEX | BOOKMARK | TELL A FRIEND

Bashkpunim me Radio Shqip

Bashkpunim me Radio Shqip

Bashkpunimi eshte njera nga elementet te rendesishme, kur bejm fjal per angazhimin e nje web faqes poashtu te sjellim ate tek nje shoqeri te re. Efekti eshte i dy-anshem :)

Bashkpunimi mund te behet permes:

+ shkembimit te web adresave
+ publikimimit te Radio Shqip Script-it
+ shkarkimimit te Radio Shqip Toolbar-it


Pse te bashkpunoni me Radio Shqip

Sepse, ne kete menyr, ideja e juaj (projekti apo web faqja e juaj) poashtu webfaqja Radio Shqip do te shfaqet edhe me gjeresisht, ne kuptim te formes qe te behet me populare apo me e njoftshme. Nuk eshte fjala vetem qe te mirreni vizitor por qe te nderlidhen ide & projekte dhe te zhvillohen gjera te reja dhe te ndryshme.

Thjesht, nje bashkpunim i mirefillt eshte nje "plus i madh".


A do te ju kushton bashkpunimi me Radio Shqip

Bashkpunimi me Radio Shqip eshte falas dhe gjithesesi shoqerore. Ne jemi te gatshem per ndonje bashkpunim me te gjithe shqiptaret, te cilet kan ndonje projekt/ide/web faqe etj. por vetem qe te ket nje lloj stili te mirefillt dhe me projekt apo celsi te kjart.

Nese dishironi te bashkpunoni me ne, mos ngurroni dhe na kontaktoni [ ketu ]


Deshironi qe edhe faqja e juaj te shfaqet ne Radio Shqip Toolbar

Po kjo eshte e mundur, pa problem! Mirepo, per t'a shtuar web faqen apo web linkin e juaj ne Radio Shqip Toolbar, ju duheni te nderlidheni nje lloj bashkpunimi me Radio Shqip.

Kjo do te thot qe mundesisht t'a vendoseni "Radio Shqip Toolbar Logo" ne web faqen e juaj sic shembull nene vijim:


240px - 100px200px - 100px
160px - 100px160px - 100px


Per ndryshe, nese deshironi t'a shfaqeni Radip Shqip MediaPlayer ne webfaqen ateher, mundeni t'a integroni Radio Shqiptare Script permes kodit te php-se ose html-se. Per me shume informacione ndaj keti opcioni, lexoni me tutje nen vijim.

Emërtimet:Radio Shqiptare
 
Radiot Argetuese      
       
+ Radio Albana + Radio AlbaHipHop + Radio AlbaRadio + Radio Apterusha
+ Radio Arta + Radio Bekinet + Radio Besa + Radio Bledi
+ Radio Dardania + Radio Dashuria + Radio Dedi 24 + Radio Diaspora
+ Radio Diaspora Live + Radio Dodona + Radio Drenasi + Radio Drenica
+ Radio Dukagjini + Radio EcMekohen + Radio Emigranti + Radio Fama
+ Radio Focus + Radio Gurbeti + Radio HaniElezit + Radio Haracina
+ Radio Helix + Radio Iliria + Radio Jeta + Radio Jehona
+ Radio Kalaja + Radio Kfor + Radio Koha + Radio Kosova Lire
+ Radio KosovaNet + Radio Llapi + Radio Marimanga + Radio Melosi
+ Radio Merlini + Radio Pendimi + Radio Pilatus + Radio Plus2Radio
+ Radio Pozherani + Radio Presheva + Radio Projekti + Radio Rikishow
+ Radio Rinia + Radio Sharri + Radio Top Albania + Radio Top Tetova
+ Radio Urban FM + Radio ValaRinore + Radio Vati + Radio Viciana
+ Radio Visari + Radio Vizioni + Radio Vushtrria + Radio Zeri i Shtimes
       
Radiot Islame      
       
+ Radio Audionur + Radio Islame + Radio Pendimi + Radio Perendimi
         

Radio Shqip on Facebook
 

Information & Help

Copyright © Radiot Shqiptare
Ndegjoni të gjithat Radiot Shqiptare Live 24 Ore ne Internet: Radio Shqip Live AlbaLove, AlbMuzika, Jeta, Koha, Marimanga, Dugagjini, Albaner, Vati, Visari, Toetova, Radio Shqip - Radip Shqiptare - Radio Online Music Shqip, Ndegjo muzike shqip ne internet, Music MP3, Hip Hop, Remix DJs, Hosting & Domains, Online Games, Casino Online, Rap MUSIC, Buy host and domain, Radio Alb Radio Albaner Radio AlbaLove Radio AlbMuzika Radio AlbRadio Radio Ateda Radio Atdheu Radio BlueSky Radio Dashuria Radio Dëshirat Radio Dardania Radio Diaspora Radio Drenasi Radio Dugagjini Radio Haraçina Radio Jeta Radio Koha Radio Kosova Radio KosNet Radio Llapi Radio Marimanga Radio Melosi Radio Rinia Radio Shqiperia Radio FM 98 Tetova Radio Top Tetova Radio TetovaOnline Radio Vati Radio Visari Radio Haracina, Radio AlbaLove Radio AlbMuzika Radio Ateda Radio Albaner Radio Albradio Radio Atdheu Radio BlueSky Radio Dardania Radio Dashuria Radio Dashurija Radio Diaspora Radio Dugagjini Radio Drenasi Radio Haracina Radio Jeta Radio Koha Radio KosNet Radio Kosova Radio Llapi Radio Melosi Radio Rinia Radio Shqiperia Radio 98Tetovë Radio Vati Radio Visari Radio Marimanga Radio Alb, Windows Vista Programs, Antivirus, Spyware remover, Insurance Company, Earn Money Online, Cash Money, Life Insurance, Blind Date Online Dates Radio Shqip Radip Shqiptare Radio Online Music Shqip, ndegji muzike shqip, Cheap Domains, Buy Hosting and Domains, IP/TCP, Routers IP, Static IP, Kosova, Albanian, Prishtina, Radio Alb Radio Albaner Radio AlbaLove Radio AlbMuzika Radio AlbRadio Radio Ateda Radio Atdheu Radio BlueSky Radio Dashuria Radio Dëshirat Radio Dardania Radio Diaspora Radio Drenasi Radio Dugagjini Radio Haraçina Radio Jeta Radio Koha Radio Kosova Radio KosNet Radio Llapi Radio Marimanga Radio Melosi Radio Rinia Radio Shqiperia Radio FM 98 Tetova Radio Top Tetova Radio TetovaOnline Radio Vati Radio Visari Radio Haracina, Radio AlbaLove Radio AlbMuzika Radio Ateda Radio Albaner Radio Albradio Radio Atdheu Radio BlueSky Radio Dardania Radio Dashuria Radio Dashurija Radio Diaspora Radio Dugagjini Radio Drenasi Radio Haracina Radio Jeta Radio Koha Radio KosNet Radio Kosova Radio Llapi Radio Melosi Radio Rinia Radio ShqiperiA Radio 98Tetovë Radio Vati Radio Visari Radio Marimanga Radio Alb, Radio Shqip nga Kosova Radio Haraqina, Radio Helixi Radio Globi Radio Mitrovica Radio Drenica Radio Vicijana Download MP3s, DJ Mix, DJ Remixes, DJ Blunt, Listen to MP3 Music, HipHop, Eminem, 50 Cent, Download 50 Cent Songs, Download Songs, Listen Songs, Prishtina, Kosova, Free Hosting, Webhosting at cheap prices... get domain at low price including webhosting, want to build web site? buy domain.. buy web host, win money! Cheap Domains and Hosting, wINDOWS MEDIA PLAYER, REAL ONE PLAYER Windows Vista Programs, Antivirus, Spyware remover, Insurance Company, Earn Money Online, Cash Money, Life Insurance, Blind Date Online Dates Google Programs Scripts, Radio Shqip Toolbar Radio Shqip Toolbar Radio Shqip Toolbar